Vanligaste frågorna

Vilka är vi?

Copenhagen Cases grundades 2020 med en vision att sälja utrustning till den stilmedvetna iPhone-användaren. Vi lägger stor vikt vid att ha kvalitet i framkant, men till ett pris som kan betalas. Som namnet antyder säljer vi fodral för iPhones, men vårt sortiment är brett över alla typer av iPhone-utrustning. Bland annat har vi också trådlösa laddare, pansarglas, olika omslag och mer. 

Hos Copenhagen Cases är vår högsta prioritet god kundservice. Vi vill gärna gå en extra mil för att säkerställa att våra kunder får en bra upplevelse hos oss. Naturligtvis återspeglar denna vision också olika granskningsplattformar, inklusive Trustpilot.

 

Leverans:

Vilken kurir använder vi?

Vi skickar alla beställningar med DAO - direkt till din dörr.

 

Hur lång är leveranstiden?

På Copenhagen Cases strävar vi efter att skicka alla beställningar så snabbt som möjligt. Vanligtvis är leveranstiden mellan 1-3 dagar, i vissa fall kan det ta upp till 4 dagar. Observera att leveranstiden är giltig från den dag paketet skickas.

 

Kontakt:

Jag har en fråga för en beställning, en produkt eller något annat relaterat till Copenhagen Copenhagen Cases?

Om du har frågor om något i förhållande till Copenhagen Cases är du mycket välkommen att kontakta oss på kontakt@copenhagencases.dk, så svarar vi gärna på din fråga. Räkna med en svarstid på max 24 timmar.

Du kan också försöka kontakta oss via livechatten i sidans högra hörn. Om vi ​​är online svarar vi ofta snabbt. Annars är du välkommen att skriva ditt meddelande där och antingen vänta tills vi återvänder eller lämna ett sätt att kontakta dig. Då hör du av oss så fort vi har tid.

 

Förutom livechatt och e-post kan vi också kontaktas via vårt kontaktformulär, som du hittar här:

https://copenhagencases.dk/pages/kontakt-os

 

Är det möjligt att kontakta dig per telefon?

Nej. För närvarande är det tyvärr inte möjligt att kontakta copenhagencases.dk per telefon. Därför hänvisar vi till ovanstående svar, där vi rekommenderar att du antingen kontaktar oss via e-post eller livechatt.